Koncentrácia v odvetví vydávania tlačených novín a časopisov - Tóth, Miroslav, 1961-
Úroveň koncentrácie v Slovenskej republike v odvetví vydávania tlačených novín a časopisov. Skúmanie koncentrácie prostredníctvom údajov o objeme predaných výtlačkov denníkov a časopisov s použitím ukazovateľov Herfindahl-Hirschmanov index (HHI) a index miery koncentrácie (CR). Definovanie konkurenčného prostredia a relevatného trhu.