21st Century Soft Skills Development Opportunities of Top Management in International Environment - Orfánusová, Veronika, 1984-
Možnosti rozvoja kreativity a ďalších mäkkých zručností pri vzdelávaní vrcholového manažmentu v medzinárodnom prostredí. Definícia kreativity a dizajnového myslenia. Prezentácia výsledkov z prípadovej štúdie, kde sa manažéri zo 7 univerzít zúčastnili tréningu mäkkých zručností s využitím nástrojov dizajnového myslenia.