Perspective of Social Work in the Axiological and Ethical Dimension - Głódź, Natalia
Súčasné aspekty procesov poskytovania pomoci a rozhodovania v sociálnej práci z pohľadu etickej a praktickej perspektívy. Vývoj alternatívnych riešení v náročných situáciách etických dilem, ktoré ovplyvňujú správanie sociálnych pracovníkov.