Supporting Family Capacity during the Economic Crisis - Sakka, Fadii
Rozvoj programov sociálnej ochrany so zameraním na zavedenie permanentnej interakcie mechanizmov medzi sociálnymi službami a rodinami nielen v krízovej situácii. Cieľom štúdie je navrhnúť praktický model podpory rodiny a kapacity sociálnych služieb počas finančnej krízy spôsobenej ochorením Covid-19.