Sport As Part of the Agreements between the European Union and Non-Member Countries - Mancoš, Martin
Skúmanie jednotlivých možností využitia športu v zahraničnej politike. Identifikácia odkazov na šport v zmluvách medzi EÚ a nečlenskými krajinami. Možné spôsoby implementácie a plnenia ustanovení týchto zmlúv.