Odhad nákladů nezaměstnanosti a jejich odraz ve veřejných rozpočtech České republiky v období let 2017-2019 - Zeman, Martin
Príspevok dokazuje, že aj v období s relatívne nízkou nezamestnanosťou sú náklady nezamestnanosti značné. Kvantifikácia nákladov nezamestnanosti v Českej republike vo vybraných rokoch. Kvantifikácia priamych ekonomických nákladov v ČR v období rokov 2017–2019.