Kvantifikace fiskálních dopadů uskutečněných reforem zdanění osobních příjmů v České republice - Tepperová, Jana
Analýza fiškálnych dopadov významných zmien v zdanení osobných príjmov na celkový výnos dane z príjmu fyzických osôb, poistného na sociálne zabezpečenie a poistného na verejné zdravotné poistenie v Českej republike na základe kointegračnej analýzy časových radov a mikrosimulácií uskutočnených v modeli EUROMOD.