Mobbing nezmizel ani v době hybridní práce - Kazdová, Alena
Kvôli dopadom pandémie na pracovný a súkromný život sa do popredia záujmov zamestnancov a firiem dostáva psychické zdravie. Niekedy sa však popritom zabúda, že k starostlivosti o psychické zdravie a podporu wellbeingu patrí aj prevencia mobbingu a bossingu, s ktorými sa ľudia často stretávali ešte pred pandémiou. Nie vždy sa prípady psychickej šikany darilo na pracovisku riešiť. Ani s masívnym rozšírením home office sa fenomén mobbingu a bossingu nestratil.