5 tipov ako zvládat slabá místa práce z domova - Ciňková, Markéta
Práca z domu je v súčasnosti pre mnoho firiem nutnosťou a nezmizne ani po odznení pandémie. Dlhodobo však z využívania homeworkingu môžu plynúť problémy, ktoré komunikáciu výrazne skomplikujú. Či už príde pri práci na diaľku k nejakému problému, alebo nie, je podstatné, aby manažeri mali od svojich ľudí, ktorí sú rozprestrení vo virtuálnom priestore, dôveru.