Psychometrie a umělá inteligence pro HR - Hrkal, Filip
Vývoj psychometrických testov v Českej republike prostredníctvom spoločnosti YellowCouch. Predstavenie technologickej aplikácie pre diagnostiku Vinter. Vplyv Covidu na rozvoj psychometrie - zhodnotenie pozitív, výziev a negatívnych zistení v danej oblasti. Uvedenie vízie spoločnosti do budúcnosti.