Jak na energetickou chudobu - Borkovec, Jiří
Pojem energetická chudoba ako mimoriadne aktuálna téma v ČR. Špecifiká energickej chudoby, jej príčiny a možné riešenia. Koncept nepodmienenej dodávky zadarmo. Poukázanie na zastaralú infraštruktúru merania spotreby elektriny. Prognózy.