No Firm is an Island? How Industry Conditions Shape Firms’ Expectation - Andrade, Philippe
Skúmanie, ako sú očakávania a správanie firiem ovplyvnené súhrnnými, ako aj špecifickými podmienkami odvetvia - prieskum medzi francúzskymi výrobnými firmami.