Using Digital Media to Overcome Negative Implications of COVID-19 Crisis in Amateur Sports Clubs: Empirical Evidence from Slovak Republic - Sieber, Jakub, 1992-
Analýza amatérskych športových klubov a ich schopnosť prekonať obmedzenia COVID-19 pomocou digitálnych médií. Funkčnosť športových klubov s využitím digitálnych a sociálnych médií a so sprístupňovaním aktivít v online forme. Testovanie odpovedí v rámci výskumu neparametrickými Mann-Whitney a Kruskal-Wallis testami.