Samosprávy na Slovensku a možnosti využívania potenciálu ZEVO - Maslen, Michal
Miera transpozície požiadaviek európskych predpisov v európskej a slovenskej realite vo sfére odpadovej politiky, energetickej únie a ochrany klímy. Komunálny odpad ako vstupná surovina prevádzkovania zariadení na energetické využívanie odpadov.