Colours in Politics in Spanish Speaking Countries - Spišiaková, Mária, 1973-
Výrazové prostriedky obsahujúce prvky chromatiky v ich štruktúre. Zisťovanie, ktoré farby sú najpoužívanejšie v politickom diskurze v Španielsku a v španielsky hovoriacich krajinách, ako sú dané farby používané, čo jednotlivé farby vyjadrujú a v akých súvislostiach sa vyskytujú (kolokácie, prirovnania, metaforické konštrukcie, termíny).