Zmena financovania sociálnych služieb obcou - Tekeli, Jozef
Zmena systému financovania sociálnych služieb od 1. januára 2022 pre obce a mestá. Snaha o základnú orientáciu v novej právnej úprave financovania daných služieb formou finančných príspevkov. Výška príspevku. Poradie žiadostí o zabezpečenie sociálnej služby.