Investment Strategies in Pandemic Situations: An Analysis and Comparison of Prospective Returns Between Developed and Emerging Markets - Kostin, Konstantin B.
Empirická analýza údajov o návratnosti z rozvinutých a rozvíjajúcich sa trhov s cieľom posúdiť, či rozvíjajúce sa trhy vykazujú počas pandémie COVID-19 vynikajúcu výkonnosť, pokiaľ ide o náklady na vlastný kapitál. Porovnanie nákladov na vlastný kapitál medzi rozvinutými a rozvíjajúcimi sa trhmi počas pandémie COVID-19.