Social Evolution in Times of COVID-19 Between Politics, Economics, and Health - Figus, Alessandro
Okrem toho, že COVID-19 poukazuje na problémy v zdravotníctve na miestnej, národnej a medzinárodnej úrovni, pandémia koronavírusu dostala štáty do krízy spochybňovaním modelu globalizácie a politického a ekonomického systému. Článok vychádza z historickej a filozofickej analýzy a snaží sa nájsť riešenia, ako sa dostať z krízy.