Internationalization and Globalization – Concept, Interpretation and Communication - Hámori, Tamás Tibor
Formovanie a vývoj globalizácie. Globalizácia v súčasnosti a jej budúcnosť. Faktory ovplyvňujúce globalizáciu. Účinky globalizácie. Vplyv pandémie COVID-19 na globalizáciu.