Models of Technological Integration Development - Miller, Alexander
Otázky vedecko-technického rozvoja ekonomiky, zvyšovania jej konkurencieschopnosti, vrátane rôznych aspektov technologickej integrácie, sú predmetom zahraničného a domáceho výskumu.Technologická integrácia je zároveň považovaná za kľúčový smer novej priemyselnej a vedecko-technickej politiky, ako prostriedok prechodu na digitálnu ekonomiku, na výrobné procesy s vyššou pridanou hodnotou, ako prostriedok nadviazania konštruktívneho dialógu medzi priemyselnými podnikmi a vedou. Problémy modelovania rozvoja technologickej integrácie v kontexte prioritného vedecko-technického rozvoja ruskej ekonomiky.