State Regulation of Brokerage Activities in the Russian Federation - Biktashev, Ainur A.
Regulácia finančných trhov v Ruskej federácii. Všeobecný sociálno-ekonomický účel regulácie maklérskeho trhu. Úloha štátu pri regulácii maklérskeho trhu.