Internet Marketing Communication of Selected Restaurants - Marčeková, Radka
Internetová marketingová komunikácia vybraných reštaurácií (53) na príklade mesta Prievidza (na Slovensku). Väčšina retaurácií v meste Prievidza používa internetovú marketingovú komunikáciu. Najpoužívanejšie platformy internetovej marketingovej komunikácie a platnosť online nástrojov v kontexte podnikania a návštevnosti. Podnikatelia reštaurácií nepoznajú a nevyužívajú všetky možnosti internetovej marketingovej komunikácie dostatočne efektívne.