Comparing Personal Income Tax Gap in the Czech Republic and Slovakia - Hájek, Jan
Teoretické prístupy k meraniu daňovej medzery na dani z príjmov fyzických osôb. Daňová medzera na dani z príjmov fyzických osôb v Českej republike a na Slovensku. Príčiny daňovej medzery na dani z príjmov fyzických osôb.