Vydavatelé překonali pandemickou krizi i bez adresné pomoci - Pochman, Jan
Vydavateľstvá a kríza spôsobená pandémiou COVID-19. Spoločenský význam tlače a jej verejná podpora. Smer vývoju a perspektíva vydavateľského trhu.