Platenie preddavkov na daň z príjmov fyzickej osoby - Prajová, Marcela
Platenie preddavkov na daň z príjmov fyzickej osoby podľa zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p., s názornými príkladmi k predmetným problematikám. Platenie preddavkov na daň podľa § 34 zákona o dani z príjmov. Špecifický spôsob platenia preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti.