Preddavky na daň z príjmov právnickej osoby v roku 2022 - Vidová, Michaela
Preddavky na daň z príjmov u právnických osôb podľa zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p., s názornými príkladmi k predmetným problematikám. Výška a lehoty platenia preddavkov. Platenie preddavkov na daň a vyrovnanie preddavkov na daň z príjmov. Vrátenie preddavkov na daň alebo rozdielu zaplatených preddavkov na daň. Oznamovanie výšky preddavkov správcom dane daňovníkom.