Testing Psychological forward Induction and the Updating of Beliefs in the Lost Wallet Game - Woods, Daniel
Hra "Stratená peňaženka" odvodzuje predpovede, kto má averziu voči vine. Tí, ktorí sú na ťahu, aktualizujú svoje presvedčenie pod podmienkou, že dostanú informácie o činnosti prvého hýbateľa, čo podporuje psychologickú indukciu vpred.