The Anticipatory Effect of Nonverbal Communication - Brook, Rebecca
Charakteristika neverbálnej komunikácie. Anticipačný účinok neverbálnej komunikácie na štedrosť. Uskutočnený experiment, v rámci ktorého subjekty hrajú jednorazovú hru na diktátora, na konci ktorej môže príjemca reagovať vytiahnutím emotikonu a jeho odoslaním späť diktátorovi. Prezentácia výsledkov experimentu.