Unequal Outside Options in the Lost Wallet Game - Servátka, Maroš, 1976-
Sledovanie ľudského správania v behaviorálnej hre stratenej peňaženky. Experimentálne dôkazy naznačujúce, že veľkosť odmietnutej vonkajšej možnosti prvého navrhovateľa nemá vplyv na správanie druhého navrhovateľa v hre stratenej peňaženky. Experimentálne porovnávanie správania subjektov, keď čelia vonkajšej možnosti s nerovnakými výhrami (prvý navrhovateľ dostane 10 a druhý navrhovateľ 0), a keď čelia vonkajšej možnosti s rovnakými výhrami (obaja dostanú 5), pričom sa nezistil významný rozdiel v správaní druhých navrhovateľov.