Creating a German-Slovak Hunting Terminology Database - Štefčík, Jozef, 1976-
Snaha zaviesť terminologické nástroje pri vytváraní nemecko-slovenskej terminologickej databázy relevantných odborných pojmov používaných v poľovníctve v súvislosti s rôznorodosťou dostupných zdrojov a overovacích nástrojov, ako napr. nemecké a slovenské národné korpusy.