Editorial Laboratory Experiments in Economics, Finance and Political Science - Noussair, Charles
Úvodný článok o využívaní experimentov v ekonómii. Priblíženie siedmych rôznych laboratórnych experimentálnych štúdií skúmajúcich rôzne témy, ako význam sociálneho kontextu pre dôveru a reciprocitu, vyjednávanie pri veľkom riziku, kolúzia v aukciách s ťažko uzatvárateľnými podmienkami, ceny na experimentálnych trhoch s aktívami pri neistote, disciplinujúca úloha opakovaných volieb, načasovanie reklamy v cenovej konkurencii a účinky potenciálnej konkurencie na rozhodovanie o cenách a vstupe na trh v prítomnosti utopených vstupných nákladov.