Role automatického digitálního spřáhla - Cempírek, Václav
Nasadenie automatického digitálneho spriahadla posilní pozíciu železničnej nákladnej dopravy na prepravnom trhu v súlade s politikou dopravy Európskej Únie. Ide o zvýšenie stupňa digitalizácie na európskych železniciach. Zvýšenie konkurencieschopnosti železníc.