Early Warning System for the European Insurance Sector - Danieli, Lorenzo
Návrh modelu systému včasného varovania zloženého z makrofinančných a špecifických ukazovateľov spoločnosti, ktoré by mohli pomôcť predvídať potenciálne krízy trhu v európskom sektore poisťovníctva. Skúmanie príčin kríz na trhu v sektore poisťovníctva prostredníctvom modelu včasného varovania (Early Warning System (EWS) model).