Economic Performance and Financial Stability: Case of the Eurasian Economic Union - Pošta, Vít
Empirické hodnotenie vzťahu medzi niektorými ukazovateľmi finančnej stability a ekonomickej výkonnosti. Zameranie sa na Euroázijskú hospodársku úniu, ktorá zahŕňa Arménsko, Bielorusko, Kazachstan, Kirgizsko a Rusko.