Innovation Through Collaboration - Lewkowicz, Jacek
Aké typy trhovej spolupráce sú nevyhnutné pre rozvoj inovácií? Je to spolupráca s inými podnikmi, klientmi alebo konkurentmi? Aktuálne výskumy a verejná diskusia odhaľujú rozsah problematiky, pričom téma politík motivujúcich súkromné ​​subjekty k inováciám je kľúčová pre národné, resp. medzinárodné programy na podporu inovatívnosti ekonomík. Preskúmanie sféry relevantnosti rôznych typov trhovej spolupráce pre inovatívnosť a empirické overenie a porovnanie ich dôležitosti v európskych krajinách pomocou ekonometrických techník. Teoretické a empirické rozmery problematiky trhovej spolupráce inovatívnych firiem.