Neskorá plodnosť na Slovensku - Šprocha, Branislav
Pokročilý reprodukčný vek a dlhodobé trendy v plodnosti vo veku 35 a viac rokov a jej význam pre celkovú plodnosť v kontexte zmien, ktoré nastali po roku 1989. Neskorá plodnosť a celková reprodukcia na Slovensku.