An Analysis of Factors Affecting the Profits of New Firms in Spain: Evidence from the Food Industry - Tong, Yehui
Vplyv finančných faktorov na dosahovanie zisku pre nové firmy v španielskom potravinárskom priemysle. Účinné marketingové stratégie pre nové firmy - zväčšovanie veľkosti firmy s cieľom dosiahnuť efektívnosť z rozsahu a používanie stratégie nízkych cien s vysokou rotáciou aktív na získanie podielu na trhu.