Nurses and Midwives in Slovakia - Important Trends and Ageing of the Nursing Workforce - Megyesiová, Silvia, 1969-
Zdravotné sestry a pôrodné asistentky a ich dôležitá úloha v spoločnosti. Zdravotné sestry a pôrodné asistentky ako najvýznamnejšia skupina zamestnancov zdravotníckych zariadení. Zmeny pracovnej sily v zdravotníctve - starnutie sestier a pôrodných asistentiek. Pokles počtu zdravotných sestier a pôrodných asistentiek na Slovensku a jeho negatívny signál pre slovenské zdravotníctvo.