New Trends in Online Marketing - Barkóciová, Miroslava, 1996-
Affiliate marketing ako jedna z nových foriem online marketingu. Definovanie konceptu affiliate marketingu a jeho fungovanie. Výber správnej oblasti propagovania a budovaniu značky. Financie plynúce z affiliate marketingu a návrhy oblastí, ktoré môžu byť výnosné na základe predchádzajúcich rokov.