Súťaživosť vo voľbách starostov a primátorov na Slovensku: preteky jedného bežca - Sloboda, Matúš
Voľby primátorov a starostov na Slovensku v rokoch 2010 až 2018. Základné definície pozície starostu a primátora a ich postavenia v slovenskej legislatíve. Popis rôznych spôsobov konceptualizácie a operacionalizácie súťaživosti vo voľbách. Index súťaživosti a tesnosti.