Vliv signifikantních faktorů na ceny bytů ve vybraných regionech ČR - Uhman, Jiří
Dopytové faktory (rast populácie – prirodzený rast a migrácia, nezamestnanosť, voľné pracovné miesta, priemerná mzda, nájomné, pôžičky, úrokové sadzby, atď.) a ponukové faktory (množstvo stavebných pozemkov, počty dokončených bytov, vyspelosť stavebných technológií a postupov, atď.), ktoré ovplyvňujú ceny nehnuteľností. Hodnotenie vplyvu významných faktorov na ceny bytov vo vybraných regiónoch v Českej republike.