The Death of Neoliberalism or a Mere Camouflage? Polanyian Countermovement in Hungary & Poland - Szabó, Jakub, 1996-
Posúdenie príčin vzniku Polanyiho protihnutia v Maďarsku a Poľsku a postoje k neoliberálnej ortodoxii prevládajúcej v sociálno-ekonomickom vývoji po roku 1989. Priblíženie základov neoliberálneho myslenia prostredníctvom vnútorného fungovania Vanberga a Hayeka. Vývoj neoliberálnych čŕt v politickej ekonómii Maďarska a Poľska.