Účtovanie humanitárnej pomoci odídencom z Ukrainy - Urbanová, Terézia
Príklady účtovania humanitárnej pomoci podľa opatrenia Ministerstva financií SR z 8. augusta 2007 č. MF/16786/2007-31, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre rozpočtové organizácie, príspevkové organizácie, štátne fondy, obce a vyššie územné celky v znení neskorších prepisov.