Preddavky na daň z motorových vozidiel - Fülöpová, Jana
Obligatórnou povinnosťou daňovníka dane z motorových vozidiel počas roka je platenie preddavkov na daň, ak sú splnené podmienky na ich platenie. Správne vypočítaná predpokladaná daň, z ktorej sa následne vypočítavajú preddavky na daň, je súčasťou podaného daňového priznania za príslušné zdaňovacie obdobie.