Nezamestnanosť na území Slovenskej republiky v čase pred a počas pandémie COVID-19 - Barkóciová, Miroslava, 1996-
Príchod pandémie COVID-19 sa výrazne prejavil na zhoršujúcej sa ekonomickej situácii obyvateľstva. Opatrenia zavedené vládou mali pozitívny vplyv z pohľadu zdravia, no negatívny vplyv na ekonomiku a trh práce. Vplyv pandémie COVID-19 na nezamestnanosť na území Slovenskej republiky - porovnanie nezamestnanosti v jednotlivých geografických oblastiach Slovenska.