Václac Mika, generálny riaditeľ SLOVAKIA TRAVEL: Vďaka korone sme sa naučili veľa IMPROVIZOVAŤ - Kramárová, Zlatica
Hodnotenie fungovania Slovakia Travel v prvom roku podľa Václava Miku a aktuálne plány cestovnej agentúry.