Energy Management Concept in Scope of Sustainable Business Development - Kuznetsova, Mariya, 1992-
Problematika udržateľnej výkonnosti podnikania v rámci energetického manažmentu. Tvorba a implementácia efektívnych prístupov s cieľom dosiahnuť neustály rozvoj podnikania v troch vzájomne prepojených dimenziách - ekonomickej, sociálnej a ekologickej.