Potenciál metody storytellingu pro spoluvytváření praxe sociální práce na úrovni obcí - Gojová, Alice
Využitie metódy a koncept storytellingu pri spoluvytváraní praxe sociálnej práce. Participácia sociálnych pracovníkov, ako aj ľudí so skúsenosťami v procese rozvoja a plánovania sociálnej práce na úrovni obcí.