Experimental Approach to the Study of Voluntary Contribution to Public Good Financing - Čaplánová, Anetta, 1967-
Výsledky online behaviorálneho experimentu zameraného na dobrovoľný príspevok na financovanie verejných statkov. Experiment využívajúci behaviorálnu hru s verejným dobrom je zameraný na identifikáciu faktorov ovplyvňujúcich dobrovoľný príspevok jednotlivcov k financovaniu verejných statkov.