Právna úprava mzdy v pracovnom práve - Lukajka, Jozef
Podmienky, za ktorých vzniká povinnosť zamestnávateľa poskytovať svojim zamestnancom náhradu mzdy, mzdové zvýhodnenie, ako aj mzdovú kompenzáciu za sťažený výkon práce. Vyplácanie mzdy vo forme naturálií, splatnosť a výplata mzdy. Pojem mzda. Mzdové podmienky.